Profiel van Femmy

foto van Femmy
  Hier Aanmelden!
Geslacht Vrouw
Op zoek naar een Man
Leeftijd 34 jaar
Woonplaats Tilburg , Noord-Brabant (Nederland)
Opleidingsniveau Anders
Huidige relatie Gebonden
Kan ontvangen Nee
Kan verplaatsen Ja
Roken Ik ben een roker
Drinken Ik drink sociaal
Wat ik zoek Eenmalige affaire
Voorkeuren Lingerie; Discretie; Buitensex; Ongeremde Sex; High Heels; Erotische Massage; Rollenspel; Speeltjes
Mijn oproep Mijn man en ik hebben een BDSM relatie en dat werkt heel ver door. Zo bewaart hij bijvoorbeeld mijn ondergoed in een afgesloten la en ik mag alleen ondergoed dragen als hij dat goed vindt en dan kiest hij mijn ondergoed uit. Ik heb daar een beetje een dubbel gevoel over. Enerzijds windt zijn dominantie me op, maar tegelijkertijd schaam ik me ook en voel ik me soms ongemakkelijk als ik zonder slipje in een korte rok de straat op ga.

Daarom zoek ik contact met een andere man, die wel dominant mag zijn, maar wat minder ver doorgevoerd dan bij mijn man. Denk je dat die omschrijving op jou slaat? Laat me dan iets horen!
Gemiddelde waardering 8.0 (35 stemmen)
Flirten is niet alleen voor singles

Discreet Contact is hèt Nederlandse platform om jouw geheime liefde te vinden.

Honderden mannen en vrouwen schrijven zich dagelijks in om een affaire te starten. Discreet Contact biedt een platform waar je discreet kan flirten, daten of zelfs op zoekt kunt naar een spannende one-night-stand. Wat je verlangens ook zijn, alles kan maar niets moet!

SCHRIJF JEZELF NU IN

Discreet Contact is 100% veilig en anoniem.

Discreet Contact is een sociaal netwerk waarop absolute discretie voorop staat.

Alle profielen worden door ons persoonlijk gecheckt, zodat we een schoon bestand van gelijkgestemde mannen en vrouwen kunnen garanderen! We maken daarnaast gebruik van de nieuwste en meest veilige technieken, waardoor alle gegevens volledig versleuteld zijn.

Begin het avontuur vandaag nog op Discreet Contact en laat jouw fantasieën in vervulling gaan! Start het avontuur

Wie gingen er u voor?

Lise

“ Ik ben al tien jaar samen met een man waar ik van hou en ik vind het nodig om onze relatie als koppel nieuw leven in te blazen. Ik heb op Discreet Contact een man ontmoet waarmee ik heel intiem ben. We beleven samen echt unieke momenten. ”

Lise - 39 jaar
Fabien

“ Ik twijfelde aan het idee om een profiel aan te maken op Discreet Contact want het ging in tegen mijn opvatting van discretie. Ik wou niet dat ze me ontdekten en ik wou mijn relatie niet op het spel zetten. Maar de anonimiteitsgaranties van Discreet Contact zijn zeer bevredigend en ik heb nog nooit een probleem gehad. ”

Fabien - 41 jaar
Anne

“ Ik ben sinds een jaar ingeschreven op Discreet Contact en ik heb er al een aantal mooie ontmoetingen beleefd. Ik praat, dartel rond en ontsnap aan de dagelijkse sleur. De site is eenvoudig en goed gemaakt. Ik maak veel gebruik van de matchingtest zodat ik nieuwe mensen kan ontmoeten. ”

Anne - 29 jaar
 • 100% veilig en anoniem

  Jij bepaalt zelf wat je aan anderen laat zien en je gegevens zijn volledig veilig dankzij onze nieuwste technieken.

 • Gratis en snel inschrijven

  Inschrijven doe je bij Discreet Contact niet alleen gratis, het is ook nog eens erg eenvoudig. De gegevens die we niet nodig hebben, hoef je bij ons ook niet in te voeren!

 • Niets moet, alles kan!

  Na inschrijven kunt u direct flirten met alle profielen binnen Discreet Contact, hierdoor is een nieuwe affaire slechts een paar klikken van u verwijderd!

 • Alle profielen gecheckt

  Alle profielen worden direct persoonlijk door ons gecheckt. Ons bestand bestaat hierdoor voor 100% uit gelijkgestemden. Wat uw verlangen ook is, het wordt werkelijkheid op Discreet Contact